Skicka tårta online

skicka tårta prinsesstårtaPresenter i all ära men att skicka en tårta i present brukar vara väldigt uppskattat av mottagaren. Tårtan blir även rolig överraskning då antagligen ganska få födelsedagsbarn förväntar sig att det helt plötsligt knackar på dörren och ett tårtbud överlämnar en smarrig tårta!

Att skicka en tårta online till är nu väldigt enkelt tack vare tjänsten SkickaTårta.se där du kan välja mellan många olika födelsedagstårtor. Välj ut den tårtan du vet eller tror passar födelsedagsbarnet bäst, det finns nästan 20 olika populära tårtsorter att välja mellan, exempelvis hittar du prinsesstårtor, Schwarzwaldtårta, gräddtårta och chokladmoussetårta.

SkickaTårta.se samarbetar med över 400 konditorier över landet vilket innebär att man kan leverera till hela landet, tårtorna bakas samma dag som de levereras så de garanterat är både färska och nybakade. På sajten ser du även ingredienserna som tårtan innehåller, bra om födelsedagsbarnet t.ex. är allergisk mot något.

  • Pris: från 249 kr
  • Leveranskostnad: 99 kr
  • Antal anslutna bagerier: 400
  • Skickar till: hela Sverige
  • Hemsida: www.skickatårta.se

skicka tårta online

Tårtogram – Tårta samma dag!

Beställer du tårtogram kan du få leverans samma dag som du beställer! Förutsättningen är att du beställer på en vardag innan klockan 12. Valmöjligheterna på tårtor för leverans samma dag är mer begränsad, det är ofta prinsesstårta som gäller, men det passar ju å andra sidan oftast utmärkt som tårta till en jubilar!

Så beställer du tårta online

Besök skickatårta.se och välj ut en smarrig födelsedagstårta. Välj hur många tårtor du vill ha (ett glupskt födelsedagsbarn kanske vill ha 2 tårtor hemskickade..?) och hur många bitar den ska vara uppdelad i. Klicka på ”Köp nu” och fyll i leveransadressen till födelsedagsbarnet, du kan välja om du vill vara anonym (så att det blir en ordentlig överraskning) eller om du vill lämna ett meddelande till jubilaren. Sen är det bara att välja leveransdatum och gå vidare till betalning – klart! Svårare än så är det inte att beställa tårta online.

No comments yet.

Kommentera

website
statistics